Göle Devlet Hastanesi

Screenshot_20171213-162049.png
İdari ve Mali İşler Müdürü
Salih KESKİN
14.11.1981 tarihinde Oltu/Erzurum doğumlu olup, ilköğrenimini İzmit/Akmeşe’de, orta öğrenimini Ordu/Kabataş’ta, liseyi Oltu Sağlık Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra, Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu sonrasında da Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Bilgi Üniversitesi Sağlık Yönetimi üzerine Yüksek Lisans eğitimi almıştır.2004 yılında hastanemizde Sağlık Memuru olarak acil ve diyaliz bölümlerinde 8 yıl görev yaptıktan sonra Ardahan İl Sağlık Müdürlüğünde 2012 -2014 yılları arası Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yaptı.Son görev yeri olan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne 2015 yılında Bakanlığımızın yaptığı görevde yükselme sınavı ile Türkiye 23.sü olarak kadrolu Şube Müdürü  olarak atanmış olup  2 yıl süreyle  Disiplin Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra sözleşme imzalayarak yine ilk görev yeri olana hastanemize İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atanmıştır. Ayrıca ilçemiz Çardaklı köyünün de damadı olup , iki çocuk babasıdır.